Nowy smak lata w sercu miasta
Maj to tradycyjny początek sezonu ogródkowego i kulinarnego ożywienia – a w Renomie także okazja do powitania nowego najemcy, który od lat rozpala emocje wśród mieszkańców Wrocławia. POLISH LODY, znane z niebanalnych smaków i najwyższej jakości rzemieślniczych wyrobów, oficjalnie dołączyły do strefy food & chill PeDeTu.
– Klienci z niecierpliwością oczekiwali wprowadzenia POLISH LODY do Renomy. Obserwujemy ogromne zainteresowanie, a lodziarnia cieszy się zasłużoną popularnością już od pierwszego dnia. To idealne dopełnienie naszego gastronomicznego miksu – mówi Barbara Wójcik, Asset Management & Leasing Director Globalworth w Polsce.
Lody z pasją i wyobraźnią
POLISH LODY to pionierzy lodów rzemieślniczych we Wrocławiu. Marka znana jest nie tylko z jakości, ale też z niezwykłej kreatywności. Do dziś powstało ponad 300 autorskich smaków – od klasycznych po zupełnie zaskakujące, jak lody z dojrzewającym serem czy inspirowane pralinkami i słodyczami.
– To dla nas spełnienie marzeń – otwarcie lokalu właśnie w Renomie było naszym celem od dawna. Dzięki tej lokalizacji mamy szansę promować polskie wyroby rzemieślnicze i dzielić się pasją z turystami odwiedzającymi Wrocław – podkreśla Piotr Chlebowicz, założyciel POLISH LODY.
Renoma – kulinarne serce miasta
Nowy najemca dopełnia starannie skomponowaną ofertę gastronomiczną Renomy. Lodziarnia z pastelową ladą w kształcie wafelka i wakacyjną tapetą z egzotycznym motywem doskonale wpisuje się w wizerunek obiektu jako miejsca łączącego lifestyle, smak i miejską energię.
Otwarcie POLISH LODY nie tylko wzbogaca codzienne doświadczenia odwiedzających, ale też wzmacnia pozycję Renomy jako unikalnej przestrzeni miejskiej – idealnej do spotkań, relaksu i odkrywania nowych smaków.
źródło i zdjęcia: media.globalworth.pl